Молодіжна рада Бердянська

4 березня 2021 року Відділ молоді та спорту виконавчого комітету Бердянської міської ради запросив на зустріч представників студентської молоді вищих навчальних закладів міста. Університет представляв голова Студентської ради Голояд Максим.

Головне питання, що розглядалось- робота Молодіжної ради Бердянська.

На шостій сесії міської ради було прийнято рішення про створення Молодіжної ради при Бердянській міській раді з метою залучення молоді до формування молодіжної політики та соціально-культурного розвитку громади. А також для забезпечення узгодженості дій у вирішенні питань, пов’язаних із життям молоді та її участю в усіх сферах життя суспільства. Депутати міської ради затвердили Положення про молодіжну раду та склад ініціативної групи з підготовки установчих зборів Молодіжної ради.

Зараз необхідно виконати рішення міської ради і створити дієвий орган студентського самоврядування в місті. Про це йшлося на зустрічі з здобувачами.

Крім того були запрошені представники проєкту «Надія», які розповіли студентам про працевлаштування та організацію власного бізнесу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.