Участь у діяльності професійних та громадських об’єднаннях

Науково-педагогічні працівники кафедри економіки і фінансів приймають участь у діяльності професійних та громадських об’єднаннях.
Так, д.е.н, доцент Рунчева Наталія, к.е.н., доцент Горяча Оксана та старший викладач Степанова Вікторія є дійсними членами постійно діючого колегіального робочого органу Агентства сертифікації та акредитації «Стандарт-Експерт» Ради експертів з громадсько-професійної незалежної акредитації та сертифікації у сфері освіти, про що свідчить отриманні ними посвідчення.
Формат посвідчення передбачає наявність інформації на українській та англійській мовах, що дозволяє брати участь у якості експертів у проведенні процедур акредитації закордонними профільними установами, з можливістю ідентифікації дійсних членів Ради.
За даними Агентства, вже з вересня 2021 року для дійсних членів Ради буде проведено навчально-методичні семінари та тренінги, метою яких є ознайомлення з особливостями діяльності експертів, формування необхідних знань і навичок для їх участі в акредитаційних експертизах.
Проведення навчання буде відбуватися через забезпечення доступу до освітньої платформи https://www.platform-online.education/ , по завершенню якого слухачі проходитимуть сертифікацію.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.