У межах співробітництва у галузі науково-дослідної роботи було прийнято участь у IV Всеукраїнській науково-практичній конференції

Професорсько-викладацький склад ТОВ «Бердянський університет менеджменту і бізнесу», а саме професор Антошкіна Л., доцент Рунчева Н., доцент Горяча О., доцент Клименко А., доцент Бритвєнко А., доцент Антошкін В., доцент Княженко І., Степанова В., Буц І. та здобувачі вищої освіти спеціальностей 051 Економіка та 075 Маркетинг Єгорічев Є., Гешева П., Коломиченко В. продовжують активну наукову роботу у напрямах наукових тем кафедр.
Так, у межах співробітництва у галузі науково-дослідної роботи було прийнято участь у IV Всеукраїнській науково-практичній конференції (з міжнародною участю) «Бухгалтерський облік, контроль та аналіз в умовах інституціональних змін», яка відбулася у Полтавському державному аграрному університеті 21 жовтня 2021 р. Основною метою науково-практичної конференції є надання можливості науковцям різних рівнів, фахівцям-практикам продемонструвати результати наукових досліджень, запропонувати власне бачення вирішення проблем у обліково-аналітичній сфері.
Наукові напрями конференції:
1. Економіка та управління підприємствами на мікро- та макрорівнях.
2. Соціальна економіка і економічна політика.
3. Обліково-аналітичне забезпечення обліку, аналізу та контролю в умовах глобалізації інформаційних технологій.
4. Досвід та перспективи розвитку аудиту.
5. Фінанси та податкова політика держави.
6. Маркетинг: проблеми сьогодення.
7. Сучасний менеджмент.
8. Інформаційне забезпечення різних видів діяльності.
Актуальна тематика доповідей охоплювала важливі наукові і практичні аспекти щодо обліково-аналітичного забезпечення обліку, аналізу та контролю в умовах глобалізації інформаційних технологій; розглядала концепцію розвитку аудиту, стан фінансової-кредитної системи, економічної та податкової політики держави; обговорювала проблеми управління підприємствами на мікро- та макрорівнях, маркетингу та менеджменту.
За результатами конференції всі учасники отримали сертифікати, а також було видано збірник наукових праць учасників конференції.
У рамках конференції науково-педагогічні працівники також пройшли курси підвищення кваліфікації загальним обсягом на одну особу 8 годин (0,3 кредита ECTS).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.