Готуйтеся до ЗНО за допомогою коментарів-пояснень

Учасники зовнішнього оцінювання 2022 року мають змогу ефективно підготуватися до важливого іспиту, скориставшись сервісом сайту ЗНО-ОНЛАЙН, який містить якісні коментарі-пояснення до завдань тестів ЗНО.

Коментарі-пояснення створені спеціально для сайту ЗНО-ОНЛАЙН провідними вчителями, викладачами й репетиторами.

У коментарях до завдань з української мови і літератури, англійської мови, математики, історії України, фізики, хімії, географії та біології надано схеми виконання того чи іншого завдання, що дозволяє самостійно швидко проаналізувати та зрозуміти його.

У кожному коментарі насамперед зазначено тему, знання з якої потрібні для виконання тестового завдання й пояснено, які саме знання чи вміння потрібно застосувати до виконання цього завдання. Автори коментарів також скеровують користувачів на необхідний теоретичний матеріал, нагадують факти й закономірності, покладені в основу того чи іншого завдання.

Особливу увагу приділено в коментарях поясненню логіки пошуку правильного варіанта відповіді. Окрім того, досвідчені фахівці з підготовки до зовнішнього оцінювання діляться в коментарях хитрощами та лайфхаками, що допоможуть спростити роботу над завданням і краще впоратися зі справжнім тестом ЗНО.

Ознайомлення з коментарями-поясненнями до завдань тестів сприяє кращому розумінню предмета та вдалому виконанню аналогічних завдань під час реального зовнішнього оцінювання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.